馃巺 -20% na wszystko z kodem PREZENT
darmowa dostawa paczkomatem InPost od 139 z艂

馃巺 -20% na wszystko z kodem PREZENT | darmowa dostawa paczkomatem InPost od 139 z艂

Olej z pestek pigwy

Naturalny, zimnot艂oczony, nierafinowany olej z pestek pigwy o przyjemnym, marcepanowym zapachu. Zawiera liczne kwasy t艂uszczowe i witaminy. 艁agodzi podra偶nienia, wspomaga walk臋 z tr膮dzikiem oraz wyr贸wnuje powierzchni臋 sk贸ry. Stanowi doskona艂y suplement przy piel臋gnacji zniszczonych, przesuszonych i 艂amliwych w艂os贸w.

INCI:聽Chanomeles Seed Oil

21,99

Pachnie s艂odko jak marcepan, wch艂ania si臋 b艂yskawicznie, nie zapycha por贸w, 艂agodzi podra偶nienia, stanowi 艣wietn膮 baz臋 pod makija偶..czy trzeba czego艣 wi臋cej? Je偶eli tak, to dodamy, 偶e stanowi doskona艂y suplement przy piel臋gnacji w艂os贸w suchych o wysokiej i 艣redniej porowato艣ci oraz zapobiega rozdwajaniu ko艅c贸wek. Ten olej jest jednym z najbardziej uniwersalnych w naszej kolekcji. Sk艂adnikami aktywnymi jakie mo偶na wyr贸偶ni膰 w oleju z pestek pigwy s膮:

prowitamina A, kt贸ra chroni sk贸r臋 przed powstawaniem plam i przebarwie艅, cz臋sto b臋d膮cych nast臋pstwem k膮pieli s艂onecznych,

witamina C – uj臋drnia sk贸r臋, posiada w艂a艣ciwo艣ci rozja艣niaj膮ce oraz pobudza fibroblasty do produkcji kolagenu, a regularnie stosowana poprawia j臋drno艣膰 sk贸ry, wyg艂adza zmarszczki oraz wspomaga proces gojenia ran,

witaminy z grupy B zapobiegaj膮 odwodnieniu i przedwczesnemu聽starzeniu si臋 sk贸ry, poprzez swoje w艂a艣ciwo艣ci antyoksydacyjne i zdolno艣膰 do likwidacji wolnych rodnik贸w.

Przeznaczenie: cera t艂usta, mieszana, dojrza艂a, w艂osy

Pojemno艣膰: 30ml

W艂a艣ciwo艣ci

  • uszczelnia naczynia krwiono艣ne i zapobiega p臋kaniu naczynek (tzw. paj膮czkom spowodowanych mi臋dzy innymi czynnikami atmosferycznymi),
  • dzia艂a 艂agodz膮co na podra偶nienia,
  • wspomaga walk臋 z uporczywym tr膮dzikiem,
  • wyg艂adza powierzchni臋 sk贸ry,
  • pomaga sk贸rze t艂ustej uregulowa膰 nadprodukcj臋 sebum, przez co zapobiega powstawaniu zmian tr膮dzikowych,
  • wzmacnia cebulki w艂os贸w,
  • – regularnie stosowany zapobiega rozdwajaniu ko艅c贸wek,
  • – charakteryzuje go naturalny, przyjemny marcepanowy zapach.

Spos贸b u偶ycia

Twarz – 3-4 krople produktu delikatnie wprasowa膰 w oczyszczon膮, zwil偶on膮 sk贸r臋. Olej mo偶na stosowa膰 tak偶e w formie bazy pod makija偶.

W艂osy – Zalecamy olejowanie 1-2 razy w tygodniu, metodami: na sucho, mokro, z od偶ywk膮, mgie艂k膮, b膮d藕 serum, lub aplikacj臋 bezpo艣rednia po umyciu przed suszeniem 鈥 w celu zabezpieczenia w艂os贸w przed ciep艂em i u艂atwienia rozczesywania. Olejowanie na noc sprawdzi si臋 w przypadku w艂os贸w聽mocno przesuszonych i zniszczonych.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, kt贸rzy kupili ten produkt mog膮 napisa膰 opini臋.

Olej z pestek pigwy

21,99

Naturalny, zimnot艂oczony, nierafinowany olej z pestek pigwy o przyjemnym, marcepanowym zapachu. Zawiera liczne kwasy t艂uszczowe i witaminy. 艁agodzi podra偶nienia, wspomaga walk臋 z tr膮dzikiem oraz wyr贸wnuje powierzchni臋 sk贸ry. Stanowi doskona艂y suplement przy piel臋gnacji zniszczonych, przesuszonych i 艂amliwych w艂os贸w.

INCI:聽Chanomeles Seed Oil

Pachnie s艂odko jak marcepan, wch艂ania si臋 b艂yskawicznie, nie zapycha por贸w, 艂agodzi podra偶nienia, stanowi 艣wietn膮 baz臋 pod makija偶..czy trzeba czego艣 wi臋cej? Je偶eli tak, to dodamy, 偶e stanowi doskona艂y suplement przy piel臋gnacji w艂os贸w suchych o wysokiej i 艣redniej porowato艣ci oraz zapobiega rozdwajaniu ko艅c贸wek. Ten olej jest jednym z najbardziej uniwersalnych w naszej kolekcji. Sk艂adnikami aktywnymi jakie mo偶na wyr贸偶ni膰 w oleju z pestek pigwy s膮:

prowitamina A, kt贸ra chroni sk贸r臋 przed powstawaniem plam i przebarwie艅, cz臋sto b臋d膮cych nast臋pstwem k膮pieli s艂onecznych,

witamina C – uj臋drnia sk贸r臋, posiada w艂a艣ciwo艣ci rozja艣niaj膮ce oraz pobudza fibroblasty do produkcji kolagenu, a regularnie stosowana poprawia j臋drno艣膰 sk贸ry, wyg艂adza zmarszczki oraz wspomaga proces gojenia ran,

witaminy z grupy B zapobiegaj膮 odwodnieniu i przedwczesnemu聽starzeniu si臋 sk贸ry, poprzez swoje w艂a艣ciwo艣ci antyoksydacyjne i zdolno艣膰 do likwidacji wolnych rodnik贸w.

Przeznaczenie: cera t艂usta, mieszana, dojrza艂a, w艂osy

Pojemno艣膰: 30ml

W艂a艣ciwo艣ci

  • uszczelnia naczynia krwiono艣ne i zapobiega p臋kaniu naczynek (tzw. paj膮czkom spowodowanych mi臋dzy innymi czynnikami atmosferycznymi),
  • dzia艂a 艂agodz膮co na podra偶nienia,
  • wspomaga walk臋 z uporczywym tr膮dzikiem,
  • wyg艂adza powierzchni臋 sk贸ry,
  • pomaga sk贸rze t艂ustej uregulowa膰 nadprodukcj臋 sebum, przez co zapobiega powstawaniu zmian tr膮dzikowych,
  • wzmacnia cebulki w艂os贸w,
  • – regularnie stosowany zapobiega rozdwajaniu ko艅c贸wek,
  • – charakteryzuje go naturalny, przyjemny marcepanowy zapach.

Spos贸b u偶ycia

Twarz – 3-4 krople produktu delikatnie wprasowa膰 w oczyszczon膮, zwil偶on膮 sk贸r臋. Olej mo偶na stosowa膰 tak偶e w formie bazy pod makija偶.

W艂osy – Zalecamy olejowanie 1-2 razy w tygodniu, metodami: na sucho, mokro, z od偶ywk膮, mgie艂k膮, b膮d藕 serum, lub aplikacj臋 bezpo艣rednia po umyciu przed suszeniem 鈥 w celu zabezpieczenia w艂os贸w przed ciep艂em i u艂atwienia rozczesywania. Olejowanie na noc sprawdzi si臋 w przypadku w艂os贸w聽mocno przesuszonych i zniszczonych.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, kt贸rzy kupili ten produkt mog膮 napisa膰 opini臋.

Shopping Cart